Despre noi


Companie 100% romaneasca EXPOMOB are ca obiect de activitate comercializarea in magazine de specialitate a mobilierului si a altor produse pentru amenajari interioare.

EXPOMOB este marca inregistrata, parte a unui grup de firme cu diverse domenii de activitate: productie mobilier si tapiterie, audit financiar contabil, consultant in domeniul economic, studii si foraje geotehnice, brokeraj cu experienta si vechime de peste 25 de ani atat pe piata romaneasca cat si externa.

Grupul nostru de firme are aproximativ 300 de angajati.

Reteaua de magazine EXPOMOB comercializeaza in special produsele fabricii de mobila MOBILA S.A. precum si a altor producatori si furnizori consacrati.

EXPOMOB si-a extins activitatea de la un magazin in anul 2009 la 14 magazine si depozite in 2019 si este in continua dezvoltare.

Reteaua noastra de magazine este prezenta in 9 orase din 8 judete.

Expomob comercializeaza o gama larga de mobilier si decoratiuni, acestea cuprinzand : sufragerii, dormitoare, biblioteci, camera pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si scaune, mese din sticla, precum si saltele, pilote, perne.

Scopul nostru este de a satisface toate cerintele clientilor oferind produse de mobilier, la un raport calitate - pret continuu imbunatatit.